PALADARINES S.L

Paladarines S.L


Som una empresa que des de l'any 1985 ens dediquem a elaborar i distribuir menús escolars d'infants, gent gran, serveis de càtering per esdeveniments Empresarials i Socials.

El temps del migdia té tres finalitats bàsiques, que alhora són els tres objectius generals d’aquest espai de temps: alimentar-se, esplaiar-se i aprendre.
Per això, creiem que l’hora de dinar ha de ser agradable, sense deixar, però, de tenir present que l`àpat que fa un/a nen/a al migdia és el més importat del dia; on ha d’absorbir tots els nutrients necessaris; no només per passar el dia, sinó que són els que l’ajudaran a formar-se i créixer adequadament. D’aquí la importància de que els menús siguin equilibrats, nutricionalment estudiats, i que els nens i nenes mengin de tot. Sobretot la fibra, tant important i que agrada tant poc. Es tracta doncs, per la nostra part que, per mitjà d’incentius i negociacions, els nens i nenes acabin el curs sense fer escarafalls de cap aliment (sempre, però, hem de saber, que hi haurà coses que, com passa als adults, no agraden ni agradaran tant, en aquests casos, que són poquíssims, exigim un mínim).

Treballem per un menjador Sostenible en un marc d'higiene Alimentari i sanitari, apostant com a millora, la incorporació de productes bàsics biològics paulativamente per aconseguir reforçar el sistema immunològic dels nostres comensals.

En l'actualitat, els nostres menús estan basats en la dieta Mediterrània, amb una varietat i equilibri en l'alimentació aportant una valoració dietètica i nutricional certificada per un laboratori privat inscrit en el registre de salut ambiental i alimentari de la Generalitat de Catalunya i pautat pel programa Salut en l'etapa escolar del Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya (A l hora, menús també valorats i millorats pel mateix departament).

Disposem de diferents tipus de Menús: *Estandars, en *funció de l'escola, Adaptats a les cultures (magrevis/ovolactics) i Especials per les necessitats dels nens per qüestió de salut (intoleráncias, al·lèrgies, diabetis, obesitat..)

És per això, que utilitzem i treballem com a eina de comprensió pels nens i nenes “La piràmide dels aliments”, on poden observar i entendre quins són els més adequats per continguts i quantitats en referència a cada edat.
Pel que fa als hàbits, importantíssims, i que encara que no afectin directament al cos, fan que l’acte de menjar sigui tot el correcte que ha de ser: mans netes, seure bé, no cridar, demanar les coses amb correcció, utilitzar els bé els coberts i el tovalló, no llençar res al terra ...; cal treballar-los dia a dia, no val repetir-ho i repetir-ho

 

.

Read more

T936453027timonials

Coordianció: 610285551.

c/Padro 19 Local

Santa Coloma de Cervelló

info@paladarines.com

Ruben Rodriguez

(Gerent)

Read more