PALADARINES S.L

 

Serveis

Per què els nostres serveis?

Per que oferim un model de gestió Integral del menjador de la vostra escola, Llar, residencia, empresa o esdeviment, amb capacitat per coordinar les diverses àrees que requereix el servei.

Gestió Alimentària

Oferim alimentació completa, equilibrada, variada, agradable i atractiva en la seva presentació a més d'està valorada dietètcament.

Gestió Educativa

Treballem els hàbits alimentàris i de comportament fent tallers, jocs i diversitat d'activitats eductivas i lúdiques

 
Gestió Administrativa

Oferim i lliurem informació de tot el que treballem, administrem beques i pagaments,facturació...

Equip Humà

Disposem d'un equip humà titulat i amb amplia experiència en aquest sector. Coneixem la necessitat de la formació actualitzada i es per això que programem reunions mensuals amb les coordinadores dels centres per formar, informar i preparar el projecte educatiu que portarem a terme trimestralment. Fem cursos de formaciótot per tot l'equip tant de monitoratge com cuina, per seu reciclatge. Equip humà: Cuiners in situ. Responsables de l'elaboració i comandes del dinar Auxiliars de cuina. Responsables de distribució i organització del menjar Monitoratge d'escola .Responsables d'atendre i custodiar els infants. Coordinador d'escola . Responsable d'assistència i Monitoratge per vetllar del bon funcionament del servei. Coordinador de centre. Responsable de cohesió i Traçabilitat en el servei. Direcció d'empresa i comptabilitat.